Sanitair

 

De uitstraling en het comfort van een keuken, badkamer en toilet wordt in grote mate bepaald door het sanitair.

 

Om comfort te creeĆ«ren kunnen we niet zonder water en gas.  Buiten het feit dat water een primaire levensbehoefte is, genieten we natuurlijk iedere dag van de luxe die het ons verschaft.  We kunnen ons er heerlijk mee douchen, de (vaat)wasmachine mee laten draaien en het toilet doorspoelen.

 

Ook gas speelt een belangrijke factor in ons welbehagen.  Het stelt de cv-ketel in staat de radiatoren te verwarmen en om ons douchewater op temperatuur te krijgen.  Ook gebruiken we het gas in de keuken natuurlijk om te koken.

 

Omdat we het over het algemeen niet mooi vinden om het leidingwerk te zien, worden de meeste leidingen dan ook weggewerkt in vloeren en muren.  Bijkomend nadeel hiervan is echter, dat een eventuele lekkage moeilijk op te sporen is en de reparatie veel hak- en breekwerk met zich meebrengt.  Des te belangrijker is dus een vakkundige montage!

 

In de huidige samenleving is de badkamer de ruimte waar men na een vermoeiende dag kan herbronnen en de stress laat mee wegvloeien met het bad- of douchewater.

Voor elk budget bestaat er een badkamer.  De keuze in sanitaire toestellen grenst vandaag aan het oneindige.

Wordt u graag ingelicht over uw toekomstige sanitaire installatie, of is het tijd voor een broodnodig sanitair onderhoud?

Je kan bij mij terecht voor al uw vragen inzake de installatie, onderhoud en plaatsing.

 

Persoonlijk bied ik u tevens een totale service inzake sanitaire installatie, eventueel in combinatie met uw centrale verwarming.

Plaatsing van uw leidingnet en aflopen.

Plaatsing van sanitaire toestellen, aangekocht bij professionele groothandelaar.

Plaatsing van regenwaterpompen voor recuperatie van regenwater voor wc's, buitenkranen en wasmachines.

 

 

Follow us on

Webdesign by